Quants mesos té un trimestre?


Fins ara sabíem que Abrera era una mena d'oasi legal en què els terminis que marquen les lleis eren orientatius, però el que no sabíem és que també, a Abrera, la dimensió espai-temporal és diferent de la resta del planeta i que el temps es presenta com una magnitud física relativa, ja que els trimestres duren 4 mesos

Després de molt rumiar, només trobem tres possibles causes que justifiquen l’insòlit fenomen paranormal: o bé a Abrera es produeix un microcamp magnètic producte de les interactuacions entre la Solvay i les obres del Quart Cinturó, o bé és certa la incompetència del nostre equip de govern, o bé aquest utilitza els terminis a la seva conveniència. 

Treguin vostès mateixos les conclusions, quan una audiència pública sol·licitada en octubre de 2008 sobre el tancament de pressupostos del 2007, és contestada amb el compromís de fer-la durant el primer trimestre de 2009 i, finalment, s’acaba convocant per aquest 29 d’abril, una vegada acabat el termini promés.

Feu clic aquí per veure els documents en què l'Ajuntament es comprometia i el de la resolució final.

Nosaltres, que no creiem massa en el fenòmens paranormals, ens decantem més per la presa de pel d’aquest equip de govern vers als seus ciutadans, quan es salten a la torera el Reglament de Participació Ciutadana i les lleis que ells mateixos declaren defendre. 

Allò realment insòlit és observar com contínuament no tenen cap tipus de deferència vers als ciutadans i obliden de realitzar allò que ells mateixos van prometre que farien: diàleg i participació.


5 comentarios:

Anónimo dijo...

Perquè un poble pugui proporcionar uns millors serveis i més oportunitats als seus ciutadans, ha de comptar amb un govern obert i receptiu, disposat a escoltar el que els ciutadans els volen transmetre per contribuir i millorar els assumptes públics. Això s'anomena Participació Ciutadana.

Per això és necessària una democràcia participativa, una transparència en la gestió municipal que permetria una dinamització ciutadana, una democràcia directa.

Si d'alguna cosa ha donat mostres aquest Ajuntament, en aquesta i anteriors legislatura, és de la supremacia dels interessos del Partit i els dels seus amics per sobre dels interessos socials d'un poble (dormitori, encara que no els hi agradi dir-ho però, que els hi va d'allò més bé) que manca d'un gran nombre de serveis, encara que tenim, això sí, faraòniques instal•lacions infrautilitzades, d'algunes, no sabem el que ens han costat.

L'Abrera d'avui, és una Abrera amb gent jove, per sort, més preparada i amb més mitjans que generacions anteriors i què podrien aportar idees i un aire nou. Però, això no interessa, deixaria en evidència masses cosses i a més d'un.


12001

El veí 12000 dijo...

No protesto perquè no val la pena (i, a més, no tinc cap patent), però vull advertir als seguidors d'aquest blog que diversos comentaristes anònims m'han usurpat, alterant-lo, el nick que jo mateix vaig crear, i que he utilitzat diversos cops en les meves intervencions a la blogosfera.
Si ús plau, amic anònim o amiga anònima, posa-hi una miqueta d'imaginació per batejar-te, i evita copiar d'una manera tan descarada.
Fes-ho per la salut mental dels innocents que et llegeixen i, si no es fixen molt en el numeral, ja no sabran a quina carta quedar-se.

Anónimo dijo...

Parece que este ayuntamiento tiene muchas cosas que esconder.
Solo hay que fijarse que cuando tiene que dar cuentas va dando largas, en cambio para subir el IBI si que fueron rapidos.
Los de Abrera Batega deberiais recoger firmas entre los vecinos para pedir esa auditoria que no quieren hacer
Francesc

David dijo...

La majoria dels ciutadans som conscients de les deficiències que polítiques errònies causen en les nostres vides. Només hem de veure els més de 4 milions d’aturats a l’Estat, la manca de diners del nostre Ajuntament per revertir-los en projectes que millorin la nostra qualitat de vida, la destrossa realitzada en el nostre entorn...

El moment actual és bo per reivindicar el paper de la societat civil en tots els àmbits, reivindicar la iniciativa social com una forma adequada i vàlida de les societats per contribuir en la millora del benestar i com a una forma de posar en primer lloc els valors de solidaritat, de considerar a la persona com un objectiu de l’acció i com a mecanisme de control de l’administració per part dels ciutadans.

Per assolir aquest pluralisme participatiu és necessari que els ciutadans assumeixin d'una manera solidària la consecució de finalitats públiques i això implica realitzar un enorme esforç en iniciativa, imaginació i creativitat en el servei d’aquestes finalitats col•lectives.

Precisament, actes com els que fa el nostre Ajuntament no genera solidaritat ciutadana, sinó individualisme i descomposició del teixit social, no augmenta l’organització per aconseguir un canvi social, sinó desafecció i passotisme, velar pels propis interessos i desinterès per allò públic.

Des del meu punt de vista, és el moment de fer l’esforç de superar aquest individualisme que acaba per donar ales a formes de fer caduques com el caciquisme, l’autocràcia i el clientelisme.

Jo estic disposat, i vosaltres?

Anónimo dijo...

Que has fumat?